_DSF5522.jpg

Projecten

Mijn volledige focus op voeding en bodybuilding is niet onopgemerkt gebleven en zo ben ik in 2021 een samenwerking aangegaan met MyProtein, een bekend supplementenmerk. Elke maand nemen we drie video's op, die op de socials van MyProtein worden geplaatst. 

Hieronder vind je  een greep uit de content.

Ook ben ik in maart 2022 te zien in het programma Radar, waar ik ben gevraagd om mee te werken aan een test met slimme weegschalen. Het filmpje zal per ommegaande ook hier verschijnen. 

01

Biceps

De Bicep bestaat uit twee verschillende koppen - de korte kop en de lange kop. Om beide koppen goed te ontwikkelen leg ik een aantal oefeningen uit.

02

Triceps

De Tricep bestaat uit drie verschillende koppen - de laterale kop, de lange kop en de mediale kop. Dus wanneer je je Triceps wilt trainen is het verstandig om oefeningen te selecteren die alle drie de koppen goed kunnen targetten, zodat jij je Triceps volledig kunt aan pakken.

03

Face Pull

De Face Pull is een geweldige oefening om je bovenkant rug te trainen, maar ook ideaal om je houding te verbeteren. Maar hoe voer je de Face Pull nou correct uit?